Alles over waterfles met naam

Een Dopper waterfles kan zijn geschapen betreffende BPA vrij kunstof en kan zijn leverbaar in 6 verscheidene tinten (blauw, groene, rood, paars, geel en wit). Dopper doneert ieder jaar 10% over hoofdhaar verkoop met Simavi, welke betreffende het bedrag drinkwater beschikbaar vormt vanwege derdewereld landen.

Dopper Original Daar wij een variatie aan gaan op de school, hebben We alle college,s een dopper kado voltooid betreffende logo van een school. Het merknaam is hetgeen klein, maar het kan zijn ons geweldige fles

Geproduceerd in Holland, bevat keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A kan zijn een weekmaker welke mag loslaten en in een voedselketen terug mag aankomen) en kan zijn Cradle to Cradle gecertificeerd.

Een 2e periode vervaardigd behandeling betreffende een vervangbaar geactiveerde koolstof capsule om de smaak te optimaliseren, chloor te ver

Flessen mineraalwater betreffende de eigen logo op dit etiket gedrukt. Volkomen tot uw eigen smaak in te vullen. Deze flesjes zijn afgevuld met zuiver bronwa..

Een LifeStraw® Universal Adapter Kit kan zijn geschapen een grote verscheidenheid met gewilde waterflessen vormen en maten. Als een met de mondstukken past en de minimale fleshoogte verdere vervolgens 18,5 cm kan zijn heb je een ander waterfiliter in jouw fles.

Een super opwindende Dopper geproduceerd welke cadeau geven wilt geven? Eis er een zilver cadeaudoosje bij waar een waterfles precies inpast, super opwindend cadeautje uiteraard! 

De waterflesjesspecialist bied u en uw beurs een gelegenheid teneinde de click here merknaam op een van de waterflessen uit het brede waterflessenassortiment te bedrukken.

Mijn "dank jouw wel" zeggen EN dit ondersteunen over 2 goede doelen (de natuur en Simavi). Tot op heden zijn alang een ontvangers er zeer gelukkig mee (en je zelf ook: dit dopperflesje staat altijd op mijn schrijftafel!)

bedrukt betreffende naam, dan geef je gegarandeerd een duurzaam, handig en veelvuldig aangewend relatiegeschenk! Jouw kan je Dopper

Overeenkomstig de klandizie onderscheiden de snelheid, bediening en kwaliteit het betreffende anderen. Voor een kado betreffende naam, dien u naar Koter Kado gaan!

Stoere bidon/drinkbus met naam. Inhoud 500 cc. Leverbaar in diverse gave tinten. Voorzien aangaande draaidop betreffende afsluitbare trektuit. De trendy driekantige verschijning aangaande een dop geeft extra grip.

Een duurzame waterfles Dopper kan zijn handige fles waar boven in een glaasje verwerkt zit. Dit opwindende aan het waterflesje is het jouw kunt kiezen of je uiteraard uit dit bekertje wil drinken of gewoon bijvoorbeeld jouw uit ons fles drinkt.

Het bedrukken met waterflessen kan al in korte hoeveelheden, dit kan zijn afhankelijk met het type fles. Neem aanraking met ons op wegens de opties ofwel e-mail regelrecht naar info@grassys.nl Dit beste kan u gelijk de logo meesturen waardoor we gelijk hierop mogen anticiperen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *